Gasiti un avocat

Avocatii membri ai Apc sunt dedicati promovarii cauzei tratamentului onest si nediscriminatoriu fata de consumatori si , atata timp cat sunt parte a Apc, nu vor reprezenta interesele unei comanii sau client “commercial” intr-un litigiu impotriva intereselor consumatorilor.

APC este o organizatie la nivel national, cu peste 1000 de avocati care reprezinta un numar mare de consumatori ce au fost victime ale unui comportament fraudulos, abuziv si agresiv. Ca si organizatie dedicate in totalitate promovarii dreptatii pentru consumatori, membrii acesteia si clientii lor se implica activ in promovarea unei piete cu practici oneste si protejarii drepturilor consumatorilor.

Am reusit sa mobilizam o echipa de avocati care atunci ca se va termina starea de urgenta, se vor ocupa pro bono , de contestarea la instante a tuturor amenzilor date abuziv.

Ca sa fim clari se vor ocupa doar de abuzuri cum este cazul persoanei cu pensie de handicap de 375 lei de la Iasi amendata de politie cu 5000 lei, si NU de cazuri unde s-au incalcat abuziv regulile stabilite de autoritati.

Avocatii ii vor ajuta pe cei care nu se pot ajuta singuri in fata abuzurilor statului.

Daca doriti sa contactati un avocat membru al Apc pentru consiliere in probleme legale, va rugam sa completati formularul de aici

 

 

Pentru a contacta un consilier completati formularul-chestionar si un consilier va va contacta la data si adresa de e-mail indicata in formular.