Asistenta pentru consumatori

APC este o organizatie la nivel national, cu peste 1000 de avocati care reprezinta un numar mare de consumatori ce au fost victime ale unui comportament fraudulos, abuziv si agresiv. Ca si organizatie dedicata in totalitate promovarii dreptatii pentru consumatori, membrii acesteia si clientii lor se implica activ in promovarea unei piete cu practici oneste si protejarii drepturilor consumatorilor.

Ca organizatie dedicata dreptatii pentru consumatori, urmarim educarea acestora cu privire la drepturile lor si sustinerea acestora in obtinerea dreptatii pentru propria cauza si pentru cea a comunitatii din care fac parte. Cititi detaliile din site-ul nostru pentru a afla cate ceva despre drepturile pe care le aveti , pentru a primi ajutor si a va alatura cauzei noastre in efortul de a construi o piata cu practici oneste si care respecta drepturile consumatorului.

20.05.2020

Daca sunt romani care au vacante platite in strainatate si nu le vor putea face , sa ne scrieti la secretariat@asistenta-pentru-consumatori.ro sa va ajutam!

Impreuna vom reusi!

Ordinele lui Arafat se executa nu se comenteaza.

Romanii obligati in 2020 sa isi facs vacantele doar in tara dupa ce ministrul economiei a refuzat sa incheie acordul de libera circulatie a turistilor cu grecii, bulgarii si sarbii. Ca atare turistii straini vor ocoli Romania si nici romanii nu vor putea avea acces pe rutele de turism bulgare, grecesti si sarbesti.
Dar stiti de ce ?

Doar Romania mai are stare de alerta impusa de Guvern la cererea lui Arafat.

Ministrul Economiei Virgil Popescu a declarat marţi că România nu a ajuns la un acord cu Grecia, Bulgaria şi Serbia pentru a permite libera circulaţie deoarece Romania are o poziţie specială din cauza starii de alerta El a precizat că trebuie să ne concentrăm pe turismul românesc, considerând că cetăţenii români trebuie sa ramana in tara in acest an.
"Ce doreau colegii bulgari şi greci era un protocol ca circulaţia să se desfăşoare fluidizat între cele 4 state. Înţelegem preocupările, dar siguranţa cetăţenilor români este mai importantă decât a da drumul circulatia oamenilor"

Cum asa mai nea Popescu ?
Asta este bataie de joc si discriminare.

Orice roman care ca fi impiedicat sa isi faca vacanta in strainatate si a platit vacanta va avea castig de cauza cand o sa va dea in judecata! Sunteti penibili si incalcati legea grosolan.
Tineti starea de alerta ca sa puteti fura bani prin achizitii directe fara licitatie.
Nu dati nici doi bani pe sanatatea romanilor altfel ati primi in spitale bolnavii de cancer si pe cei cu boli cronice.

11.05.2020

Autoritatile date in judecata de pacientii infectati cu Covid si de rudele celor decedati!

Patruzeci şi trei de bolnavi de covid-19 şi rude ale unor victime ale acestei boli provocate de noul coronavirus au dat statul francez în judecată, acuzându-l de proasta gestionare a crizei de sănătate, relatează „Le Parisien”.

„Este vorba de o acţiune administrativă, nu să vizăm un minister anume. Vrem să obţinem un statut de victime pentru clienţii noştri si sa li se plateasca daune; au acest drept pentru ca au platit toata viata taxe si impozite statului si acesta trebuia sa aiba grija de ei ”, a declarat un avocat. Reclamanţii cer crearea unui fond de indemnizaţii, pe modelul celui deschis pentru victimele azbestului. Ei denunţă faptul că autorităţile au răspuns târziu cu măsurile de izolare, precum şi lipsa măştilor sanitare şi a testelor , haosul administrativ, refuzul internarii in spitale a celor bolnavi de alte boli"

Si in Romania familia unui roman ce avea probleme cardiace , si care a decedat din cauza ca autoritatile au refuzat sa il interneze si sa il trateze in spital pe motiv ca era suspect de Covid19 desi testul facut acestuia s-a dovedit a fi negativ, au apelat la avocatii de la Asociatia de Asistenta Pentru Consumatori urmand ca acestia sa dea in judecata Spitalul care a refuzat internarea in solidar cu Ministerul Sanatatii si Guvernul Romaniei pentru a cere daune.

Daca si tu ai trecut prin experiente similare, scrie-ne la secretariat@asistenta-pentru-consumatori.ro

 

 

Pentru a contacta un consilier completati formularul-chestionar si un consilier va va contacta la data si adresa de e-mail indicata in formular.