Contactati-ne

Avocatii nostri de la Asociatia de Asistenta Pentru Consumatori au decis sa actioneze pentru deblocarea accesului in spitale pentru romanii care sufera de boli cronice/cancere.
Avocatii nostrii aduna marturii ale cat mai multor romani carora le-a fost interzis accesul la servicii medicale pe motiv de Covid ( desi multe spitale sunt goale neavand pacienti cu coronavirus) ca sa atace in instanta acest act normativ aberant. Daca vreti sa ne dati mai multe detalii , amanunte ( ora la care ati fost , numele cadrelor medicale cu care ati interactionat, ce vi s-a spus ) va rugam sa ne dati un email la secretariat@asistenta-pentru-consumatori.ro.
Acestea vor fi aduse ca marturii judecatorilor ca sa aiba imaginea exacta a dramei care are loc acum in Romania .

Multumim frumos!

Impreuna schimbam si ajutam!

Avocatii de la Asociatia de Asistenta pentru Consumatori au decis sa ii apere PRO BONO pe toti romanii nevoiasi, care au fost victime ale abuzurilor autoritatilor in perioada starii de urgenta.

Va invitam sa ne scrieti la adresa de email:
secretariat@asistenta-pentru-consumatori.ro

Aduceti-ne la cunostinta daca ati fost victime ale unor practici nedrepte si abuzive. Numai impreuna vom reusi in lupta noastra pentru drepturile consumatorilor!

Ne puteti scrie si la secretariat@asistenta-pentru-consumatori.ro

Nume*
Prenume*
Email*
Telefon*
Intrebari/comentarii:
 

 

Pentru a contacta un consilier completati formularul-chestionar si un consilier va va contacta la data si adresa de e-mail indicata in formular.