Ce resurse oferim

APC este o organizatie la nivel national, cu peste 1000 de avocati care reprezinta un numar mare de consumatori ce au fost victime ale nui comportament fraudulos, abuziv si agresiv. Ca si organizatie dedicate in totalitate promovarii dreptatii pentru consumatori, membrii acesteia si clientii lor se implica activ in promovarea unei piete cu practici oneste si protejarii drepturilor consumatorilor.

Ca organizatie dedicate dreptatii pentru consumatori, urmarim educarea acestora cu privire la drepturile lor si sustinerea acestora in obtinerea dreptatii pentru propria cauza si pentru cea a comunitatii din care fac parte. Cititi detaliile din site-ul nostrum pentru a afla cate ceva despre drepturile pe care le aveti , pentru a primi ajutor si a va alatura cauzei noastre in efortul de a construe o piata cu practici oneste si care respecta drepturile consumatorului.

 

 

Pentru a contacta un consilier completati formularul-chestionar si un consilier va va contacta la data si adresa de e-mail indicata in formular.